minbloggsida.webblogg.se

Min Helg

Kategori: Jag

I helgen var jag med om något, som jag varit med om förut. Jag fick åka med polisen till St Görans sjukhus. Det var trassligt i Lördags kväll, med en personal på mitt boende. Jag fick träffa trevliga vårdare på sjukhuset. Jag blev hemskickad efter ett par timmar. Jag åkte in under natten mot Söndag. Detta har jag varit med om förut. Jag bor på en servicebostad, i Blackeberg. Jag har bott där sedan 2017.Jag trivs här i det stora hela. Jag bor med 6 stycken till. Alla vi bor i egen lägenhet, men har tillgång till personal.
 
Jag har diagnos, autism och dissosiativ identidets störning 
 
 

Svanprinsessan (The Swan Princess 1994)

Kategori: Filmer

Prinsessan Odette och prins Derek är som skapta för varandra. Det tycker i alla fall deras föräldrar, Kung Wilhelm och Drottning Alberta, som regerar över var sitt rike. Med ett gifemål hoppas de kunna förena sina riken.

Den elake trollkarlen Rupert vill dock något annat. Han förvandlar Odette till en svan.

Vid den mörka skogssjön, dit hon blivit förvisad, finner hon några goda vänner; grodan Jean-Bob, sköldpaddan Sprutt och fågeln Lunne, och de beslutar sig för att hjålpa Odette och sammanföra henne med Derek.

Denna underbara film, är i Disneys stil, med mycket musik och fina karaktärer, och fin animation. Denna film, har två uppföljare. Av uppföljarna så är 2an bäst (i mitt tycke). Dessa filmer har släpps i nyutgåva med de amerikanska omslags bilderna, med innehållet har de svenska ljudspåren.

 

 

 

Hemma och är sjuk

Kategori: Jag

Hej på er Bloggläsare, jag har inte skrivit på ett tag, jag är så förkyld och har varit hemma ett par dagar.
Hoppas ni har det bra.