minbloggsida.webblogg.se

Deep Blue Sea

Kategori: Filmer

Dr. Susan McAlester´s (Saffron Burrows) experiment är på väg att få sitt medicinska genombrott. Genom att använda hajar, en av naturens snabbaste och effektivaste mördarmaskiner, hoppas Dr. McAlester att hitta nyckeln för att regenerera den mänskliga hjärnan.

Men för att nå sitt mål har hon brutit mot dom etiska principerna genom att på genetisk väg förändra hajarnas DNA. Vilket har gjort dom smartare och snabbare. Förvandlat dom ifrån farliga jägare till jagande monster.

Under finansiären Russel Franklins (Samuel L Jackson) vakande öga har Susan och hennes team lyckats få fram prover från den största av de genetiskt förändrade hajarna, bara för att ögonblicket senare skräckslagna se på när hajen sliter sig ifrån fångenskapen och orsakar förödande skador på arbetsstationen. Med en tropisk storm härjande omring det nu sjunkande komplexet är nu forskarna och arbetarna nu själva byten för den fasansfulla nya generationen hajar som de själva har varit med om att skapa.

Denna hajfilm är så bra, dessutom är den rolig med papegojan, som pratar. Denna rulle, är rätt gammal, men är ändå sevärd.

 

Kommentera inlägget här: